Ouders

Wanneer u als ouders van jonge kinderen gaat werken staat of valt alles met goede opvang van uw kind! Opvang bij een gastouder is kleinschalig, huiselijk en flexibel. Veel ouders kiezen om deze redenen voor deze vorm van kinderopvang. Gastouderbureau Boxmeer helpt bij het vinden van de juiste gastouder door uw wensen te vergelijken met de wensen van de gastouders die door ons geselecteerd zijn.

Voor de gastouders waarmee Gastouderbureau Boxmeer samenwerkt verwijs ik u naar de links en www.landelijkregisterkinderopvang.nl. Hier vindt u ook alle inspectierapporten van de gastouders. 

Bemiddeling

 

Wanneer u zich inschrijft bij ons, komen wij langs om uw wensen door te spreken en onze werkwijze van toe te lichten. Wij zoeken een gastouder die past bij uw wensen over de opvang. Dan gaat u als ouder kennismaken. Wanneer het van beide kanten “klikt”, en jullie met elkaar verder willen, gaan we overeenkomsten opstellen, zodat alles ook in die zin goed geregeld is. Wanneer u dat wens, maken wij een overzicht van de kosten van de opvang (offerte). Wij hanteren landelijke model-overeenkomsten, en uiteraard ontvangt u aan het einde van het jaar een jaaropgave. Vraagouders kunnen zich aanmelden door het invullen van een aanmeldformulier.

Oudercommissie

Ouders zijn betrokken bij ons werk en daar zijn we heel blij mee! Gastouderbureau Boxmeer heeft een actieve oudercommissie. Zij behartigen de belangen van de ouders. Hun taak is het meedenken over zaken als het pedagogisch beleid, veiligheid en gezondheid en deskundigheidsbevordering van gastouders.De oudercommissie bestaat uit:

 

 

Simone Martens- van Bussel: Moeder van de tweeling Luna en Julian. Zij gaan naar gastouder Wendy Kersten te Maashees.

 

Zoals u ziet bestaat de oudercommissie uit verschillende moeders waardoor ook verschillende gastouders zijn vertegenwoordigd. 

 

Graag horen we het wanneer we uw vraag of verhaal kunnen vertegenwoordigen tijdens onze besprekingen met het gastouderbureau ( Wietske).

Met vriendelijke groet,

 

 

 

Simone            telefoonnummer06-24858615


Gastouderbureau

In het Spiek 5

5447 PR Rijkevoort

info@gastouderbureauboxmeer.nl

06-30373143

Download
inspectierapport 2020
inspectierapport GGD 2020.pdf
Adobe Acrobat document 222.1 KB