Ouders

Wanneer u als ouders van jonge kinderen gaat werken staat of valt alles met goede opvang van uw kind! Opvang bij een gastouder is kleinschalig, huiselijk en flexibel. Veel ouders kiezen om deze redenen voor deze vorm van kinderopvang. Gastouderbureau Boxmeer helpt bij het vinden van de juiste gastouder door uw wensen te vergelijken met de wensen van de gastouders die door ons geselecteerd zijn.

Voor de gastouders waarmee Gastouderbureau Boxmeer samenwerkt verwijs ik u naar de links en www.landelijkregisterkinderopvang.nl. Hier vindt u ook alle inspectierapporten van de gastouders. 

Bemiddeling

 

Wanneer u zich inschrijft bij ons, komen wij langs om uw wensen door te spreken en onze werkwijze van toe te lichten. Wij zoeken een gastouder die past bij uw wensen over de opvang. Dan gaat u als ouder kennismaken. Wanneer het van beide kanten “klikt”, en jullie met elkaar verder willen, gaan we overeenkomsten opstellen, zodat alles ook in die zin goed geregeld is. Wanneer u dat wens, maken wij een overzicht van de kosten van de opvang (offerte). Wij hanteren landelijke model-overeenkomsten, en uiteraard ontvangt u aan het einde van het jaar een jaaropgave. Vraagouders kunnen zich aanmelden door het invullen van een aanmeldformulier.


Download
inspectierapport 2020
inspectierapport GGD 2020.pdf
Adobe Acrobat document 222.1 KB