Gastouder "aan het Weijerpark"

 Hallo, ik ben Tanja Repkes en verzorg sinds 2012 met veel plezier kleinschalige professionele kinderopvang (kindjes van 0-4 jaar) in huiselijke omgeving. Genaamd Gastouder “aan het Weijerpark”.  Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen, alle drie jongens geboren in 2003, 2005 en 2007. We hebben een hondje, genaamd Happy. Neem een kijkje op de website of Facebookpagina, zeker de moeite waard!

Groetjes Tanja 

06-19499468Gastouderopvang "het Biggetje"

Hallo! Ik ben Evy Verstralen en vanaf 17 juli 2017 ga ik starten met mijn eigen gastouderopvang in Maashees. ‘Het Biggetje’ is een kleinschalige, flexibele opvang. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich fijn voelen bij mij, zodat de kinderen zich goed kunnen en durven te ontwikkelen. Omdat de opvang kleinschalig is, is er veel aandacht voor de kinderen. We werken in een vast dagritme en met thema's waarbij we verschillende activiteiten zullen doen. Binnen is een aparte speelkamer voor de kinderen waar verschillende materialen aanwezig zijn waar de kinderen mee kunnen spelen. Buiten spelen vind ik ook erg belangrijk en daar is ook voldoende gelegenheid voor.

Oppashuis "lievebeest"Gastouderopvang "Beugen"Gastouderopvang "Huppels"Gastouder "Mijn Melodie"Kinderopvang "Hummeltjeshonk"

Hallo.

Ik ben Meriam Huijben, 42 jaar en al sinds 2008 werkzaam als Gastouder bij Kinderopvang Hummeltjeshonk in Vierlingsbeek. 

Ik doe het werk met heel veel plezier en probeer van elke dag weer een bijzondere dag te maken. Bezoek de vernieuwde website van Hummeltjeshonk voor meer indrukken.

Veel kijkplezier en wie weet tot ziens !!!

Vriendelijke groetjes van

Meriam Huijben

 

Spoorstraat 33

5821 BC Vierlingsbeek

06-23383964 

 

ma t/m do geopend!Gastouder "Huisje Boompje Beestje"

 

Hallo

Bent u op zoek naar een Gastouder in Boxmeer?

Mooi! Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik ben Katja moes en woon samen met mijn partner,3 schoolgaande kinderen (2000/2002/2006) een hond,kat en 2 cavia's in een kindvriendelijke wijk, gunstig gelegen bij uitvalwegen.

Ik heb een brede werkervaring, zowel in de zorg als met kinderen in verschillende leeftijden. De opvang heet "huisje,boompje, beestje" de naam zegt al veel over wat ik belangrijk vind,huiselijkheid! Geen "verplichte" thema's of knutselwerkjes. Natuurlijk word er ook geknutseld maar ik ga in op de beleving van kinderen. Niks is leuker als een kind met een vraag komt of met een leuk verhaal, daar haak ik meteen op in. 

Ik probeer ook bij de kleinere kinderen om zoveel mogelijk zijn of haar ritme te volgen. Verder staan de dieren erg centraal, we wandelen dagelijks met de hond en na het eten van vers fruit geven we de fruitschillen aan de cavia's. Open communicatie is ook iets wat ik belangrijk vind. Tijdens het ophalen geef ik altijd een (uitgebreide )overdracht. Of tussendoor stuur ik een fotootje, zodat je kunt zien wat je kind doet. Zijn er vragen of ben je nieuwsgierig naar de opvang, bel gerust of kom langs.

Groetjes Katja moes Gastouder "Paula"

Gastouderopvang Paula is een kleinschalig en huiselijke gastouderopvang in Gennep.

Gelegen in de kinderrijke nieuwbouwwijk "het Pagepark".Gastouder "Pimpeloen"


Gastouderbureau

In het Spiek 5

5447 PR Rijkevoort

info@gastouderbureauboxmeer.nl

06-30373143

Download
inspectierapport 2017
inspectierapport 2017.pdf
Adobe Acrobat document 248.6 KB